omvendtyoga.dk

Workshoppen var et hit! Anne-Dorte formår at guide på en måde, så man bare forstår øvelserne øjeblikkeligt!

Virkelig fedt program med både smidighed, balance og styrkeøvelser. Jeg kom til FeetUp workshop med et mål om at kunne stå på hovedet, når dagen var omme. Jeg havde indfriet målet halvvejs i workshoppen. Og jeg fik så meget mere med hjem end "bare" en hovedstand. FeetUp er den fedeste stol til mange andre stillinger. Jeg er solgt og har allerede bestilt en stol hos Anne-Dorte


Mia

“Efter +25 år med yogatræning manglede jeg stadig lidt tryghed i mine omvendte stillinger.

På en 3 timers intro workshop gav Anne-Dorte en grundig introduktion til FeetUp stolen. Hun guidede os samtidig i nogle af stolens overraskende mange anvendelsesmuligheder.

Udover at jeg nu dagligt gennemfører en berigende 60 sekunders morgen- og aftenhovedstand i stolen, anvender jeg den også til træning af specifikke omvendte stillinger, til ind i mellem at tage en pause fra dagligdagen i, og til generel styrkelse af min core muskulatur”


Torben

Tak for en sjov, udfordrende og grænseoverskridende oplevelse.

Fysisk og mental anti-aging!

Mette

“Det lykkedes! Jeg blev tryg ved at bruge FeetUp stolen og det var skønt at opleve, hvad det gjorde ved kroppen at vende op og ned på den


Lene

“Jeg var til FeetUp workshop i lørdags og det var vildt spændende og enormt givende! Stolen er fantastisk, både til de almindelige stillinger og til de mere krævende med hovedet nedad, hvor stolen giver tryghed. Jeg kan ikke vente til næste gang”


Céline

“En på alle måder omvæltende oplevelse. Fedt at se og opleve yoga og min krop fra en helt ny vinkel. Det skal helt klart prøves igen”


Louise

“En på alle måder omvæltende oplevelse. Fedt at se og opleve yoga og min krop fra en helt ny vinkel. Det skal helt klart prøves igen”


Louise

“Rigtig god oplevelse at komme op i en Feet-up stol på workshoppen og vildt at mærke hvor anderledes det er at have benene opad. Jeg er specielt vild med strækket hen over stolen efter at have haft benene opad. Jeg vil anbefale andre at prøve kræfter med at stå på hovedet.”


Klaus

“Det lykkedes! Jeg blev tryg ved at bruge FeetUp stolen og det var skønt at opleve, hvad det gjorde ved kroppen at vende op og ned på den”


Lene